A CO-OP Star Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaságot, 1999. január 29-én három szövetkezet alapította. Az alapítók célul tűzték ki a gazdálkodás hatékonyságának javítását, az erőforrások egyesítésével olyan fejlesztések megvalósítását, melyek az üzlethálózat versenyképességét biztosítják, további integrációkat a COOP csoport piacának megőrzése, illetve a saját piac növelése érdekében.     
kp

A stratégiai célokkal együtt a társaság rögzítette üzletfilozófiáját és elkötelezte magát a magyar előállítású termékek, a családok napi szükségleteinek kielégítését szolgáló élelmiszer, napi cikk forgalmazása mellett. A személyes eladás, az emberi kapcsolatokon alapuló üzleti, bolti magatartás is fontos alaptőke a társaság életében.

A gazdasági sikereknek, eredményeknek köszönhetően folyamatosan bővült a társaság, s ma már tizenöt ÁFÉSZ üzlethálózatát egyesíti. A CO-OP Star Zrt. 2010-ben elért, csaknem 20 milliárd forintos bruttó árbevételével a COOP csoport és a megye meghatározó vállalkozása.
67 településen 88 élelmiszer boltot és 12 iparcikk üzletet üzemeltet, több, mint 1000 embernek adva ezzel munkát és megélhetést az ország különböző régióiban.

A Társaság 2004-ben elindította a COOP Club néven ismert törzsvásárlói pontgyűjtő rendszert, mely mára országos szintűvé vált és jászberényi központtal a COOP Klub Kártyaközpont Kft. vezeti.

A szövetkezeti gyökerű részvénytársaságban sikerült megőrizni azokat az értékeket, amelyeket az ÁFÉSZ-ek képviseltek. A cég hagyományosan minden évben megrendezi a Nyári CO-OP Star Fesztivált, az Őszi CO-OP Star Napokat és a Berényi Borünnepet. Részt vesz a különböző civil szervezetek támogatásában, mint például a Székely Mihály kórus, Yakuzák SE, Csángó Fesztivál, de támogatásban részesülnek iskolák, óvodák, nyugdíjas klubok, sportegyesületek is. A CO-OP Star Zrt. olyan üzletfilozófiát követ, amely alapján felelősséget érez és vállal a boltjaikban vásárlókért, elsősorban minőségi termékek forgalmazásával, másrészt felelősségvállalással segíti a helyi közösségek működését, és így együttesen járul hozzá a működési területén élők jobb életminőségének eléréséhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza a főoldalra...

E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó Regisztráció
E-mail cím:
Adatvédelem Impresszum Honlaptérkép
CO-OP Star Zrt. 5100 Jászberény, Ady Endre út. 22.  mail@coopstar.hu