MagyarBrands díjas a COOP

Immáron harmadik alkalommal vehette át a COOP üzletlánc a legkiválóbb hazai márkákat elismerő MagyarBrands díjat a május 6-án megrendezett ünnepélyes díjátadó gálán.

A Superbrands Szakértői Bizottsága azon sikeres magyar márkákat rangsorolta, amelyek a határon túl is méltóképpen képviselnék a hazai vállalkozásokat, számszerűsíthető kritériumok és a GfK Hungária Piackutató Intézet országos fogyasztói kutatása alapján. A tradíció, a tulajdonosi összetétel, a foglalkoztatás, a reputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség szempontjait értékelő listába a COOP üzletláncot harmadik alkalommal a legkiemelkedőbb 50 fogyasztói márka közé választották be.

„Inspiráló számunkra, hogy a COOP üzletlánc ismételten részesülhetett a MagyarBrands elismerésében, amely a megbízhatóságot és az elismertséget szimbolizálja. Az ország szinte összes településén jelen lévő hazai élelmiszerláncként, közel 32 000 munkatársat számlálva elkötelezettek vagyunk a magyar kereskedelmi kultúra színvonalának fejlesztése mellett, a személyes eladás és vásárlás kulturált körülményeinek biztosításával. A folyamatos megújulást szem előtt tartva valljuk, hogy mindig van hova fejlődnünk, és a díj elnyerése tovább erősíti motivációnkat, elhivatottságunkat céljaink elérésében” – mondta Csongovai Tamás, a CO-OP Hungary Zrt. beszerzési vezetője

 

 

 

 

 

Vissza a főoldalra...

E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó Regisztráció
E-mail cím:
Adatvédelem Impresszum Honlaptérkép
CO-OP Star Zrt. 5100 Jászberény, Ady Endre út. 22.  mail@coopstar.hu