ÚJ BOLTKATEGÓRIA SZEGHALMON – A VÁSÁRLÓI IGÉNYEKHEZ IGAZODVA

Három éve újult meg teljesen Szeghalom belvárosában a Szabadság tér 1. szám alatti Coop szupermarket. A vevői kényelem érdekében történt változások, mint például az eladótér növelése, a külső modernizálása és megújulása, mind az új boltkategória elindítását előlegezték meg. A tavalyi év folyamán a szeghalmi üzlet Coop Szuper Plusz minősítést kapott.  A folyamatosan változó fogyasztói szokások, valamint egy új vásárlói réteg kiszolgálása céljából a Szuper Plusz boltkategória kínálatát kiváló, ellenőrzött, állandó minőségű, közel kilencven százalékban hazai gyártású és előállítású termékek jellemzik, amelyeket közvetlenül a gyártótól vásárolunk.

A prémium üzlettípus célja, hogy új értéket teremtsen a hazai kiskereskedelemben. Ez jelent egyfelől a megszokottnál szélesebb termékválasztékot, figyelembe véve a speciális vásárlói igényeket is, például egészségtudatos, prémium, illetve folyamatosan megújuló akciós termékköröket. Az eddigiekhez képest 1500 termékkel több található a boltban, a speciális táplálkozáshoz nélkülözhetetlen élelmiszerek és a prémium termékek száma 10%-ra emelkedett. A legnagyobb arányú termékbővítés a zöldség-gyümölcs, friss pékáru, tejtermék, készétel és ital kategóriában történt. Az üzlet minőségi vásárlói környezetet biztosít a megkülönböztetett külső és belső arculat révén, korszerű berendezésekkel, a mai kor igényeinek megfelelő műszaki felszereltséggel és gyors vásárlást biztosító kasszarendszerrel. Minden termékkör nagyobb, átláthatóbb felületet kapott, az akciós termékek hangsúlyosabban lettek kiemelve állványvégeken. A vásárlók számára sokkal komfortosabb lett az eladótér, köszönhetően annak, hogy a terület 200m2-rel megnőtt és a vásárlói útvonal mellett jóval átgondoltabbak az árukihelyezésnek.

Rendkívül fontos az is, hogy a vevőket a bolt mellett kényelmes parkoló várja. Dr. Rédei István, a Co-op Star Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: „Nagyon nagy figyelmet fordítani az eladási árakra is, mert tisztában vagyunk azzal, hogy a jelen kihívásokkal teli gazdasági helyzetben ez minden magyar üzletlánc személyes feladata kell legyen. Vásárlóink részére rengeteg egyedi akcióval készültünk az elmúlt időszakban és természetesen folytatjuk is ezeket, említhetném akár nagy sikerű kuponos akcióinkat, vagy több száz termékünk árának csökkentését is. Törzsvásárlóinkra fokozottan figyelünk, részükre minden héten számos, folyamatosan megújuló kedvezményes árakat biztosítunk, érdemes tehát csatlakozni a törzsvásárlói programunkhoz.

Ezeket az akciókat természetesen továbbra is folytatjuk vevőink legnagyobb örömére.  A Co-op Star Zrt. a helyi értékek megőrzése mellett nagy figyelmet fordít támogatásokra, szponzorálásokra, a társadalmi szerep erősítésére. Célul tűztük ki, hogy a szeghalmi közösség Támogató és Fejlesztő része kívánunk lenni, ennek eredményeként legutóbb a Szeghalmon megrendezésre került Mazsorett Fesztivált is támogattuk.